in , ,

FIFA 21 СТРИМ: Ливерпул против Челзи 2:0

По подолг временски период направив еден FIFA 21 гејминг стрим, погледнете го испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Благослов е да чувствуваш премногу длабоко – Емоциите се скапоценост на секое срце

Подводно торнадо – Неверојатен природен феномен кој ги збуни истражувачите