in , , ,

55-годишна госпоѓа се истетовира од глава до пети – Вели дека не ја поднесува својата кожа без нив

0

Таа вели дека нејзиното тело сега изгледа како цветна ливада полна со пеперутки. Веројатно веќе сте слушнале дека има луѓе кои кога ќе ја направат својата прва тетоважа, веќе не можат да запрат. Ист е случајот и со оваа жена која има и внуци. Германката порано мразеше тетоважи, но сè се смени во 2015 година кога ја направи првата тетоважа на нејзината рака. Оттогаш, таа не можеше да застане затоа што, вели таа, не можела повеќе да ја поднесува кожата без тетоважи.

Оттогаш, таа го покри целото тело со тетоважи, главно инспирирани од цвеќиња и пеперутки.

За повеќе кликнете на наредниот линк: 55-годишна госпоѓа се истетовира

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 29 И 20 МАЈ 2021 ГОДИНА

Како го користите мобилниот телефон открива дали сте во депресија или сте импулсивни