in , ,

Нај новите Hitmen 3 гејмплејови на Велешанецот Азирус Гејминг

Тој е најдобар гејмер во дворови а и пошироко, тој е Азирус Гејминг. Погледнете ги видеата испод:

1.The Providence: Alexa Christine Carlisle

2.The Currymaker Chaos – Modded Escalation On Peacock Server

3.Frani De Sani Tango

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 28 МАЈ 2021 ГОДИНА

Народ кој како да живее во друг свет: Племето Пираха не знае за време, се плашат од спиење и постојано ги менуваат личните имиња