in , ,

И овој месец PS4 Plus даваат супер игри за месецот Јуни

Много нема да ви откриам, едноставно погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Неверојатен експеримент – Успеал да оживее мртво растение со помош на својата коса

Како мачките реагираат на брокула? – Дефинитивно посмешно отколку што си мислите