in ,

Газдата на вирално.мк Љубиша понекогаш се чуствува како Оптимус Прајм

Понекогаш газдата на вирално.мк се чуствува како Оптимус Прајм, а тоа е така за тоа што го обожава филмот Трансформерс и се соживува кога го гледа. Од време на време и тој во нешто друго се трасформира како личност, од блогер или кажано новинар во Хоби Диџеј. Тој иако ги нема гледано сите делови од Трансормерс сепак не се откажува од овој епитет и има немера да ги изгледа сите. За тоа за крај ви препорачувам и вие да се трансформирате во нешто друго или подруго кажано од едно во друго, и бидете и вие Оптимус Прајм како Љубиша.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 МАЈ 2021 ГОДИНА

Јоргован – Освен што мириса преубаво од него можат да се прават и корисни напитоци