in ,

Она што е наменето за вас е нешто што Бог го избрал само за вас и никогаш нема да погрешите со тоа

Ако е наменето за вас, тоа нема да биде токсично. Тоа нема да ги изнесува сите вашите несигурности или вашите стравови или најлошото во вас затоа што ќе донесе мир во вашиот живот и во вашето срце. Ако е наменето за вас, тоа нема го чувствувате како товар. Нема да морате да објаснувате никому зошто не е толку лошо како што тие мислат дека е и нема да морате да заспивате прашувајќи се дали се лажете самите себеси затоа што би биле сигурни во тоа. Ќе бидете сигурни дека е вистинското за вас.

Ако е наменето за вас, нема да го чувствувате како војна. Војна со себе затоа што дозволувате да се одолговлекува или затоа што не можете да излезете од неа. Војна со вашите пријатели затоа што сите тие можат да видат дека вие се помирувате. Војна со љубовта затоа што дел од вас знае дека не треба да биде толку тешко, но другиот дел не може да се откаже од тоа. Ако е наменето за вас, нема да мора постојано да се прашувате дали е така.
Нема да барате знаци или совети нити да барате потврда дека е во ред. Само би знаеле. Ќе се чувствувате како дома. Ќе прави да се чувствувате безбедно. Ќе ви даде една работа помалку да се грижите. Ќе биде здраво за вас.

Ако е наменето за вас, тоа нема да ви го скрши срцето. Може да има разочарувања или опаѓања или конфликти, но никогаш нема да ви го скрши духот, никогаш нема да ви го затвори срцето и никогаш нема да ве остави да ги потиснете своите најдлабоки чувства. Бидејќи она што е наменето за вас, не се појавува многу често, но кога ќе се случи, кога не е друга лекција или друга грешка, кога ќе биде конечно нешто што ви припаѓа само вас после се што сте издржале и сè што сте поминале, тоа доаѓа како бран миејќи го валканото минато, неповолните избори и болните завршетоци. Доаѓа да го поправи сето тоа што се скршило. Доаѓа да те лекувам. Затоа што она што е наменето за вас е нешто што Бог го избрал само за вас и никогаш нема да погрешите со тоа.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Предмети кои доколку ги чувате во бањата можат трајно да се оштетат

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 24 МАЈ 2021 ГОДИН