in , ,

Ова е нај штосна и безобразно добро изведена песна на овогодишниот Евросонг 2021

Овој епитет според мене го заслужува Испланд со песна која низ Европските дисекотеки би требало да се слуша долго време. Слушнете ја испод изведбата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Евросонгот 2021 е нај изедначен во историјата, а ова се седумте најдобри композицији спрема вирално.мк

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 22 И 23 МАЈ 2021 ГОДИНА