in

Да го поддржиме вечерва Дарко Димитров и Српскиот преставник на Евросонг 2021

Дали тоа што не ни успеало со нашиот Евровизиски преставник, ќе ни успеје со наш композитор и аранжер со Дарко Димитров зависи од трите девојки и од нас ако ги поддржиме. Композицијата е олична, така да вреди да се даде глас. Гласајте за трите девојки за женската музичка група Херикејн. Доколку ги немате слушнато тоа можете да го сторите преко долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 22 И 23 МАЈ 2021 ГОДИНА

0

Најлудиот фризер на светот – Ги стрижи своите клиенти со сатар, пила и чекан