Загадочното пустинско племе Туарег – Жените имаат повеќе љубовници, жената задржува сé после разводот а мажот се враќа кај својата мајка


Преку Сахара живеат околу два милиони Туарези, кои се племенски народ познат по својата сина облека и талкаат низ пустината. Тие се специфични за слободата што ја уживаат нивните жени, кои можат буквално да ги менуваат љубовниците секој ден, а покрај тоа, мажот може да јаде пред жена само ако е нејзин љубовник.

За повече кликнете на следниот линк: Загадочното пустинско племе Туарег

Извор: srekja.mk

Previous Дечко отишол да го скрши љубовниот катанец кој го ставил со својата сакана: „Три години изигравав идиот, таа се колнеше на вечна љубов..“
Next Евросонгот 2021 е нај изедначен во историјата, а ова се седумте најдобри композицији спрема вирално.мк

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *