in ,

Поддржете го Дарко Димитров и Србите на овогодишниот Евросонг вечерва

Еден од најдобрите Македонски хит мејкери Дарко Димитров направи Евровизиска песна за Српскиот овогодишен преставник. Доколку ја немате слушнато неговата композиција нема ништо да откриам за тоа што ќе оставам сами да ја слушнете. Поддржете ја Србија.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Аднан Куртов бара 200 илјади евра за сигурна победа на Македонија на Евросонг

Албанија покажа најмногу во двете полуфинални вечери, честитки исто така и до Србија кои беа исто така добри