in , ,

Аднан Куртов бара 200 илјади евра за сигурна победа на Македонија на Евросонг

Еден од нај талентираните музички уметници Аднан Куртов бара 200 илјади евра и со тоа гарантира дека ќе победи на Евровизија со Македонија. Не е спорно дека го бива за пеење и настап на сцена но дали би можел ова да го оствари сигурно, но кога се работи за извореден пејач и непрекорно јака музичка ѕвезда како што е Аднан Куртов е возможно. Дали ќе не преставува Аднан Куртов на некој од наредните Евровизији ќе си го каже времето.

Еве едено видео које ќе ве увери дека Аднан Куртов е еден од нај добрите музички уметници во Македонија.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 МАЈ 2021 година

Поддржете го Дарко Димитров и Србите на овогодишниот Евросонг вечерва