in ,

Љубиша не заборави дека некогаш беше прв во Страда

Помина повеќе време од како бев прв во велешкиот кафиќ Страда каде според некоја тогашна Фејсбук статистика преку мене дознале најмногу луѓе за овој кафиќ. Постот кој тогаш го натпишав незнам дали постоји но ми беше голема чест тогаш. За тоа ако се најдте во Велес посетете го овој кафиќ.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Љубовта на дело – Ситници со кои се покажува дека вистински се грижите за партнерот

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 МАЈ 2021 година