Слика која буди носталгија кај сопственикот на вирално.мк


Покрај големата не остварена љубов на Љубиша, втора девојка која му остави голема впечаток од естрадата е пејачката Валери. Пејачката објави слика преку која на Љупчо му пробуди носталгија, на која е со невобичајна фризура која го посеќа на Елена Ристеска. Погледнете ја сликата испод:

Previous 3 хороскопски знаци кои ги очекува голема љубов во месец јуни
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 18 МАЈ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *