in , ,

Дали Дизни баладата на Васил ќе ја донесе првата победа на Македонија на овогодишниот Евросонг

https://viralno.mk/wp-content/uploads/2021/05/vasil-garvanliev-north-macedonia-eurovision-2020.jpg

Васил поседува квалитетен вокал и композиција со која мислам дека ќе донесе висок пласман дури повисок од успехот на Тамара кој го оствари во 2019 година. И покрај големите критики од јавноста јас верувам во Васил дека може да ја донесе првата Евросонг победа за Македонија. Поддржете го Васил во полуфиналето вечерва за тоа што тој е вистински Амбасадор на Македонија. Погледнете ги двете проби, првата и втората:

1.Проба

2.Проба

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Вистина љубов – Детенце со протетичка нога има најдобар пријател куче кое има 3 шепи

Васил испадна и не влезе во големото финале на овогидушната Евровизија