in ,

Васил испадна и не влезе во големото финале на овогидушната Евровизија

Сигурен сум ако беше Васил оценет само од жирито дека ќе влезеше во големото финале. Имаше добар настап но непопуларноста која ја имаше во јавноста си го направи својето. Ова е уште еден доказ дека Македонците се големи патриоти. Јавноста сигурно немаше ништо против Васил лично а ниту Бугарија него против некои лични изјави ко васил ги пласираше во јавноста. Бугарија сите треба да ја сметаме и понатакај за пријателска без разлика на некои ставови кој ги имаат против нас, но вечерва музиката беше главна тема и не смееме да ја мешаме со политиката. Тоа е работа на политичарите а не нас обични луѓе. Јас не знам зошто имаат контра ставови, луѓето не треба да се делат спрема вера а ниту нација, сите сме исти и сме од некоја страна браќа и сестри.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дали Дизни баладата на Васил ќе ја донесе првата победа на Македонија на овогодишниот Евросонг

Старица во Индија успеа да задави змија со голи раце