in , ,

КОМИЧНО ВИДЕО: Вденување на игла на комичен начин

Азииците кој се много дисциплиран народ знаат понекогаш да бидат и комични. Погледнете го видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Подготовете се за на плажа – Коктел од суви сливи кој топи вишок килограми и масти

Најубавиот град во Кина – Фенгуанг кој фасцинира со прекрасните пејсажи