in ,

Вистинската љубов не доаѓа кога сé е совршено, туку кога сé е во неред

Се надевам дека ќе пронајдеш љубов која ќе те сретне не кога се е совршено туку токму кога се е во неред, и на која нема да и пречи чистењето.

Се надевам дека ќе пронајдеш љубов која ќе те сретне не кога се е совршено туку токму кога се е во неред, и на која нема да и пречи чистењето.
Се надевам дека ќе пронајдеш љубов што те исполнува, љубов која во падовите те учи дека не мораш да бидеш целосен, туку едноставно само да бидеш човек.
Се надевам дека ќе најдеш љубов што ќе те сретне во мракот и ќе седи со тебе таму додека не бидеш подготвен да ја вклучиш светлината.
Се надевам дека ќе пронајдеш љубов што те учи што значи да се сака безусловно.
Но, најмногу од сè се надевам дека ќе пронајдеш љубов што ќе те учи преку примери како точно да се сакаш себеси.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hitmen 3 гејмплеј од велешанецот Азирус Гејминг: The Man With The Golden Gun

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 15 И 16 МАЈ 2021 ГОДИНА