in , ,

Hitmen 3 гејмплеј од велешанецот Азирус Гејминг: The Man With The Golden Gun

Доколку сакате да се сускрајбнете на некој итересен Гејмерски канал, сукрајнете го Азирус Гејминг каналот. Погледнете го едно од поновите видеа изиграно од велепанецот Азирус Гејминг. Видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Понекогаш во животот едно поглавје треба да се затвори за да започне ново

Вистинската љубов не доаѓа кога сé е совршено, туку кога сé е во неред