in ,

Паркот во дворови наместо парк изгледа како некоје заборавено поле

Во централното градсо подрачје Дворови очигледно одговорните заборавиле да ја средат околината и паркот кој е се друго само не парк ,ве молиме во најскоро време да интервенирате да не случи змиите повторно да си најдат живеалиште ,тоа се случи и минатата година.,Загрижени сме и сакаме чиста и здрава околина позз,

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Станала медицинска сестра на одделението на кое некогаш чистела – Девојка од Масачусетс е вистински доказ дека не треба да се откажувате од соништата

Овие 5 работи му се случуваат на вашиот организам кога внесувате премногу солена храна