in ,

Бен Ефлек и Џенифер Лопез му го скршија срцето на сопственикот на вирално.мк

Со голема болка во душата мора да ви сопштам дека Џенифер Лопез се врати на својата стара љубов, на типот со кој одеше пред дваесет години. Ми беше омилена пејачка и незнам зошто не ме чекаше мене, мене суртукот кој бев таен нејзин обожавател а и личност која можеше да ја усреќи со едно кафе во страда а и лимунада и боза од спрема младински. А исто можевме да ја посетиме понекогаш баба ми со карти резервирани два месеца пре со цена од персон од 25 евра во еден правец. Малку да се нашалиме сепак јас не сум ниту познат актер и ниту поп ѕвезда, нека им е со среќа новата врска.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 чаеви кои се извонредни да се пијат пред спиење

Село направено од милион пластични шишиња во Панама