in ,

Сопственикот на Вирално.мк сака да прави дует со Марија Шерифовиќ

Се работи за мега Хитот на Марија Шерифовиќ Молитва за кој доби идеја да ја преработат, да се вметне машки род во тој Мега Хит. Сопственикот на вирално вели сека му лежи та песна и добро ја пее. Еве го и доказот во сликата испод во врска со пораката:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во овој град во Норвешка е забрането да се умри – А за тоа има добра причина

Бог трга личности од вашиот живот затоа што слушнал и видел нешта кои вие не сте ги чуле и виделе