in ,

Со вистинската личност никогаш нема да се прашувате што мисли и чувствува за вас – Сè ќе ви биде јасно

Повеќе од сè би знаеле дека ова е нешто за кое вреди да се борите или за кое вреди да се остане. Би знаеле дека ова не се појавува многу често, затоа ќе дадете сè од себе за да го заштитите. Ако е реално, ќе го чувствувате тоа. Сè ќе биде усогласено

Ако е реално, нема да мора да го присилувате. Нема да се будите секој ден чувствувајќи дека треба да ја испратите таа порака за „Добро утро“ само за да можете да си купите малку повеќе време додека не се решите. Додека конечно не се соочите со вистината, дека нешто во врска со оваа врска едноставно чувствувате дека не е како што треба, не се чувствува природно. Ако е реално, нема да мора да се будите секое утро чувствувајќи вознемиреност за тоа што ќе ви донесе денот. Што ќе стори оваа личност, што ќе ве изиритира на погрешен начин. Вие нема да ја доведувате во прашање нивната лојалност или нивната посветеност. Нема да се обидете да ги убедувате пријателите дека сте на добро место или дека сте задоволни. Вие нема да ги лажете нив или себе си. Ако е реално, нема да мора да се присетувате на чувствата кои сте ги имале со другите луѓе и да споредувате, и нема да чувствувате дека нешто недостасува. Искрата. Возбудата. Убедувањето. Нема да се чувствувате како нешто за кое треба да ги потиснете вашите вистински чувства или да ги замолчите сопствените мисли за да успее.

Ако е реално, нема да се прашувате сега и тогаш дали е ова љубов, дали е ова вистинската личност, дали ве цени, дали ве сака, дали ве гледа или слуша или ве почитува. Нема да се прашувате зошто било полесно со другите или зошто оваа врска не ја чувствувате како сè што сте посакувале. Нема да се прашувате дали треба да се решите. Повеќе од сè би знаеле дека ова е нешто за кое вреди да се борите или за кое вреди да се остане. Би знаеле дека ова не се појавува многу често, затоа ќе дадете сè од себе за да го заштитите. Ако е реално, ќе го чувствувате тоа. Сè ќе биде усогласено. Вашите мисли и чувства ќе бидат во хармонија. Вие и оваа личност ќе ги гледате работите очи во очи. Ќе гледате иднина со неа, а не ќорсокак. Ќе почувствувате љубов не фрустрација. Ќе бидете среќни, не збунети и ќе го чувствувате како благослов, а не како проклетство.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 трикови што ќе ја одржат дрвената даска за сечење чиста и без непријатни мириси

Сеќавања….Вака изгледаше Тамара Тодевска како бебе во прегратките на мама Брана (фото)