in ,

Ќе се смеете до солзи – Овца упорно ја повторува истата грешка

Дури и во тешки времиња, животните се оние кои успеваат да ни донесат насмевка на нашите лица.

Несмасна овца што ја повторува истата грешка ќе ви го разубави денот.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Игрите од PS+ за месецот Мај за PS4 се прекрасни

Неверојатно откритие во Египет – Совршено сочувана бремена мумија