in , ,

Најслаткото што ќе го видите денес – Мајка патка ги учи своите мали патчиња да скокаат во вода

Животот на патките е многу возбудлив. Тие ја следат својата мајка цел ден и учат нешто ново секој ден. Видео од семејството на патки како учи да скока во вода стана хит на Интернет.

Пајчињата одеа со својата мајка на дрвен пристаниште. Мама застана на работ, скокна во вода и пливаше. Пајчињата притрчаа на работ и почнаа да гледаат што прави. Тие внимателно ја проценија висината на која се наоѓаат, па еден по еден почнаа да скокаат во водата откако нивната мајка патка.

Многу е веројатно дека не сте виделе ништо послатко оваа недела.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Трик како јагодите да останат свежи подолго време

0

Мистериозното село на богаташи Хуаки кое никој не смее да го напушти