in , ,

Игрите од PS+ за месецот Мај за PS4 се прекрасни

Секој месец PS+ почнаа да даваат игри за PS4 кои се много добри. Така да и овој месец PS+ за несецот Мај продолжија да даваат много добри игри. Погледнете ги во видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 1 И 2 МАЈ 2021 ГОДИНА

Ќе се смеете до солзи – Овца упорно ја повторува истата грешка