in ,

Најнова Велешка фото сесија 5

Уште едни слики од прекрасниот Велес. погледнете ги испод:

View this post on Instagram

A post shared by Ljubomir Pepic (@ljubomirpepic)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како настанала традицијата на прослава на родендени?

Што кога тој не одговара на пораката? – Кои се можните сценарија