in , , ,

Дали е ова еден од најубавите Велешки и Македонски Инстаграм профили

Се трудам скоро секоја слика која што ја сликам да биде итересна и атрактивна за да ги пренесам убавините на Велес што е можно подобро. На мојот профил кој што можете да го отворите на наредниот линк можете да ги видите најубавите и најдобри кадри од градот Велес: Профилот на Љубомир Пепиќ

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најново Hitmen 3 видео на Велешанецот Азирус Гејминг

ДА за книга пред спиење: Само 6 минути читање го намалува стресот за цели 68%