in ,

Најнова Велешка фото сесија 4

0

Велесов е според мене оден од најубавите градови во Македонија. Погледнете ја мојата најнова фото сесија:

View this post on Instagram

A post shared by Ljubomir Pepic (@ljubomirpepic)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Силувана пред очите на партнерот, посвоена на 4 години: Несреќната судбина на панк принцезата

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 26 АПРИЛ ДО 3 МАЈ 2021 ГОДИНА