in , ,

Најдобриот Hitmen играч во Велес и негови нови гејмплејови

Гејмерот Азирус е единтвениот Hitmen про плејер во Велесов. Погледнете ги навотите негови видеа:

1.Mark Faba Take Revenge On Barbara

2.Dame Barbara Elizabeth Keating | Killing Everyone

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Уличката Ел Калехон дел Бесо во Мексико помеѓу чии ѕидови спие легенда за тажната забранета љубов

Не е оптичка илузија – Рибарско село во Јукатан има шарено море