in , , , ,

Во кој три хобија е најдобар Љубиша во Велесов

Има повеќе Хобија но само во трите е тхе бест. Тоа се Сликањето, Блогерсвото и Диџејството. Иако никогаш не пуштал музика преку контролерска миксета, тој располага со раскошна креација на миксање на музика. Иако тој никогаш нема сликано со професионален фото апарат, тој вади слики кој се број еден во Велесов. Иако тој нема заработено досега ниту денар преку својата веб страна, тој става итересни соддржини и не губи надеж дека еден ден ќе вади пари. Овој текст е за сите оние кој сонуваат и сакаат да им се оствари сонот, и кој не треба да да ја губат надеж за она што имаат зацртано во главата.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Премалку сон го зголемува ризикот од развој на деменција

Престанете да барате изговори за простување – Луѓето точно знаеле што прават кога ве повредиле