in , ,

Велешка фото сесија на вирално.мк 3

0

Погледнете ја мојата најнова фото сесија од градот Велес која е направена во вчерашниот ден. Сликите се испод:

View this post on Instagram

A post shared by Ljubomir Pepic (@ljubomirpepic)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најбистрото езеро на светот – Може да се види дното на длабочина од 80 метри

Премалку сон го зголемува ризикот од развој на деменција