in ,

Не губете време залудно – Ваков тип на маж не ви е потребен

Постојат мажи на чиј изглед ниту една жена не е имуна, а има и други на кои им се допаѓате од која било причина. На прв поглед, тие изгледаат како одличен избор, но на крајот излегува дека е најдобро да ги заобиколите во широк лак.

Ако ваков човек влезе во вашиот живот, бегајте со главата без оглед на се. Нема среќа со него.

1. Постојано барај изговори
Тој ти се јавува само кога му одговара. Тој честопати користи изговори како „Јас брзам“, „Имав многу работа да направам“, како изговор да праша зошто не се гледате често. Маж кој сака да поминува време со вас секогаш наоѓа начин и покрај сите обврски.

2. Скржав
„Премногу е скапо! – е изјава што често ја слушате. Парите никогаш не играат голема улога во овој случај, но ако постојано се жали на финансиската состојба, размислете дали ви треба некој ќе треба да го издржувате, нагласуваат брачните советници.

3. Тој не ве слуша внимателно
За него сè е поинтересно, освен она за што зборувате. Човек што не е во можност да ве слуша никогаш нема да ви биде поддршка.

4. Невкусни шеги на ваша сметка
Тој често ве исмева пред пријателите, и како изговор вели дека е шега. Ниту една жена никогаш не смее да го дозволи ова. “Дури и да е шега, таквото однесување не е соодветно. Партнерот треба да биде личност до која се чувствувате најубаво, а не обратно”, вели Кејт Браун, советник за брак.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Палачинки Дорајаки – Сладок деликатес кој ќе го обожавате

Кој е Бог? – Во него навистина живееме, се движиме и сме