in , ,

Најновите Hitmen гејмплејови на Азирус Гејминг

По подолг временски период наумив да ги објавам најновите Hitmen Гејмплејови на Азирус Гејминг. Погледнете ги испод:

1.The Dirty Rockstar

2.Hitman Absolution – The King Of Chinatown – Psycho Purist

3.Hitman Absolution – A Personal Contract – Psycho Purist

4.The Human Centigreed | Real NPC`s

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто не можете да добиете иста фризура како на сликите од познатите – Корисни совети од фризери

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21 АПРИЛ 2021 ГОДИНА