in , ,

Македонскиот Хоби Диџеј кој го надмаши оргиналот хит на Nsync со наслов Bye Bye Bye

Јас сум Велешанец од дворови и во слободно време обожавам да правам миксови преку Виртуел Диџеј од песните кој ми се допаѓаат. Слушнете го оргиналот и верзијата од хитот на Nsync која што ја направив јас во долните две видеа:

1.Nsync – Bye Bye Bye

2.Nsync – Bye Bye Bye(DJ Ljupce1982 MIX)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Приказна за сиромашното девојче: „Мајка ми е побогата од твојата затоа што ни дава свеж леб а таа јаде застоен, ни купува нова облека и нејзината е искината..“

ВИДЕО: Кучињата се повеќе интелигентни него што мислиме