in , , ,

Мајка има 7 деца со различна боја на кожа – Луѓето не веруваат дека сите се од ист татко

Тес Гидингс, 32, од Бурнмаут и нејзиниот сопруг Крис имаат седум деца на возраст од три до 14 години – што значи дека тие се многу зафатени повеќето денови.

Нејзиниот ден започнува во 6 часот наутро и завршува само на еден час по полноќ. Таа пере алишта шест пати на ден и користи минибус со девет места за превоз на деца. Тес и Крис своето семејство често го нарекуваат „семејство на виножито“ затоа што сите нивни деца имаат различна боја на кожата. Затоа Тес често ја прашуваат дали сите нејзини деца имаат различни татковци и дали користи државни бенефиции и социјална помош заради толку големо семејство.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Луѓето не веруваат дека сите се од ист татко

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Одличен природен рецепт како брзо да се ослободите од првутот

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 17 И 18 АПРИЛ 2021 ГОДИНА