PESS 20 СТРИМ: Македонија против Шпанија 0:0


По подолг временски период за љубителите на Пес фудбалската симулација, наумив да направам нов Јутуб стрим. На полутешко беше наместено и за тоа заврши 0:0. Погледнете го видеото испод:

Previous ЕПОХАЛНО ОТКРИТИЕ ВО ЕГИПЕТ – Откриен античкиот Златен град кој бил закопан под песок илјадници години
Next ВИДЕО: Величината на Роналдињо е много поголема од било кој друг познат светцки Фудбалер

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.