(ФОТО) Таа е неговата убавица: Ова е госпоѓа Милена – мајката на Саша Ковачевиќ!


Познат е како смирен и пристоен, Саша Ковачевиќ како таков, покрај својот глас успеа да добие армија обожаватели.

Во медиумите често се споменува неговото семејство, но најмногу истакнуван е неговиот брат, Раде Ковачевиќ кој покрај татко му Драган, најмногу му помага во кариерата.

Но, најважната дама во нивниот живот е мама Милена, која многумина не ја познаваат.

Мајката на пејачот е во медиумска сенка, а во една прилика тој ја покажа на социјалните мрежи.

-Мојата убавица, напиша пејачот, а неговите следбеници се надоврзаа со комплиментите.

Извор: vistina.com.mk

Previous Зошто жените се особено чувствителни на мирис за време на менструалниот циклус
Next Македонките од „Големиот брат“: Каде се, што прават денес близначките Вики и Кики Ралеви? (ФОТО)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *