Фитнес баба – На 64 години изгледа неверојатно фит и тренира со својата внука


Лесли Максвел се посвети на фитнесот кога наполни 48 години и оттогаш не престана да тренира. Лесли Максвел (64) е баба од Австралија и потенцира дека се смета себеси за личност која нема ниту една година. Почна да се занимава со фитнес на 48 години и по само една година победи во фитнес натпревар.

Вежбањето сега е нејзин живот и таа е личен тренер. Таа се натпреваруваше повеќе од 30 пати и се најде на повеќе од 30 насловни страници што претставуваат фитнес модели. „Фитнесот и здравјето се мојот живот и сакам да ги инспирирам другите да водат здрав начин на живот и да одржуваат силно и слабо тело без оглед на возраста“, рече Лесли. Таа е мајка на три деца и има три внуци. Често се снимаше со нејзиниот 19-годишен внук Тија, па тие видеа станаа вирални на социјалните мрежи. Во исто време, тој најмногу сака да вежба со неа.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Фитнес баба

Извор: srekja.mk

Previous PESS 20 СТРИМ: Косово против Шпанија - Специјално за Дуа Липа МИКСОТ
Next Трик како облеката во плакарот секогаш да ви мириса убаво

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *