Македонките од „Големиот брат“: Каде се, што прават денес близначките Вики и Кики Ралеви? (ФОТО)


Пред повеќе од една деценија, сестрите близначки од Македонија, Виолета и Кристина Ралеви, учествуваа во реалното шоу „Големиот брат“, а нивната непосредност и шарм го привлекоа вниманието на целиот регион.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Македонките од „Големиот брат“

Извор: vistina.com.mk

Previous (ФОТО) Таа е неговата убавица: Ова е госпоѓа Милена – мајката на Саша Ковачевиќ!
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.