in , ,

PESS 20 СТРИМ: Косово против Шпанија – Специјално за Дуа Липа МИКСОТ

ASCAP Awards London 2017 at One Marylebone, London on Monday 16 October 2017 Featuring: Dua Lipa Where: London, United Kingdom When: 16 Oct 2017 Credit: WENN.com

Во чест на миксот што го направив од хитот на Дуа Липа го направив и овој стрим. Погледнете го сето тоа во долното видео:

https://youtu.be/JRqNKg4s52k

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 10 И 11 АПРИЛ 2021 ГОДИНА

Фитнес баба – На 64 години изгледа неверојатно фит и тренира со својата внука