in , , , ,

Преносна куќичка од 7,5 квадрати за кампување која можете да ја поставите каде ќе посакате

0

Куќата е целосно изолирана од ветер, дожд, снег и други метеоролошки појави, така што може да се користи во текот на целата година во различни клими. Камп Бививи е име на компанија со седиште во Портланд, Орегон, која ги воодушеви светските патници со својата модуларна преносна куќа.

Преносната куќа ви овозможува да престојувате на различни места низ светот – без разлика дали сакате да ја поставите во дворот на вашата куќа или да ја однесете со вас на кампување. Зад овој пронајдок стои група на страствени патници и авантуристи кои сакаа да му понудат на пазарот едноставно решение за попријатен престој во природа со минимално влијание врз околината и природата. Затоа во конструкцијата се користеа одговорно собрани и издржливи материјали, кои гарантираат долговечност на производот.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Преносна куќичка од 7,5 квадрати

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Науката тврди дека покрупните жени раѓаат интелигентни деца

Прашање кое може да биде знак дека вашиот партнер размислува за неверство