in , , ,

Љубиша не ги сака ич книгите за тоа што му се зараза

Дворовчанецот Љибиша ич не ги сака книгите, за тоа што ако почне некоја да чита не ја пушта од рака додека не ја прочита до крај. Исто така се соживува со книгата до та мера што влева во некој филм со книгата. Кога бил средношколец тој обожаваше да учи во градската библиотека, а поготово Физика. Тој обожаваше да учи Физика што како резултат испадна и успеа од оценка 1 на полугодјието кај најстрогијот професор по Физика Добре на крајот на годината да има 4. Соучениците го нарекоа Ајнштајн за тоа што Физиката намногу му одеше. Од 2007 бгодина па се до денес Љубиша смени повеќе веб страни на кој беше сопственик, а моментално е негова вирално.мк со која е активен ден и денес и е на располагање на свои верни и други посетители.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9-годишно девојче отвори библиотека за пријателите во сиромашната населба во Индија

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ 2021 ГОДИНА