in , ,

Игрите од PS+ и PS4 за месецот Април се екстра

Во последно време PS4 и PS+ игрите кој ги даваат се предобри. Како во последниот месец Март и за Април PS+ даваат супер игри. Погледнете ги двата нови наслова кои PS4 и PS+ ги даваат за месецот Април:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Добил 24 милиони евра на лото, го промашил рокот за подигнување и останал со празни раце!

Кога имаш чисто срце и искрени намери – Никогаш не си губитник!