in , ,

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – Од стримот во живо со Љубиша

Погледнете го вчерашниот гејмплеј, видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Девојка со Даунов синдром која била одбиена на сите интервјуа за работа започна свој бизнис и сега е успешен претпремач

Карлеуша била луда по овој познат пејач, а тој не ја ни забележувал… Еве како таа му се „одмаздила“