in , , ,

Момче го користи својот талент за да помогне во вдомувањето на кучиња

Кога некој доаѓа во прифатилиштето со желба да посвои куче, она што го убедува да однесе куче дома е тоа кучето да му се чини посебно. Едно момче сфати дека за да се зголеми можноста за посвојување, кучето мора да се разликува од другите. Затоа, тој реши да ги разубави за новите сопственици ставајќи им машна на вратот, што тој самиот ги прави.

Неговото име е Дариус Браун, а шиењето го научил на 8-годишна возраст, кога неговата сестра му помогнала во тоа. Неговата мајка вели дека тој пристапил кон учењето на оваа вештина со многу жар и посветеност и дека многу брзо ја совладал техниката на шиење.

За повеќе кликнете на наредниот линк: за да помогне во вдомувањето на кучиња

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Петто годишно време – Северна Европа ја зафати чуден природен феномен

Креативно и необично – Купува стари автобуси и ги претвора во стакленици