in , ,

Карлеуша била луда по овој познат пејач, а тој не ја ни забележувал… Еве како таа му се „одмаздила“

Откако се појави на јавната сцена беше единствена и своја, некој кој диктира трендови. Нејзината специфична боја на гласот веднаш ја оддели од другите колеги на естрадата. Со нејзиното однесување, изјави и изведби таа го оправда прекарот “Мала од скандала”, прекар кој го доби врз основа на стиховите од песната “Слатка мала”, снимена во 2005 година. Таа важи за некој кој „нема влакна на јазикот“, поради што честопати е во конфликт со околината.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Еве како таа му се „одмаздила“

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plants vs Zombies: Battle for Neighborville – Од стримот во живо со Љубиша

СРЕЌЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ 2021 ГОДИНА