Македонец кој го предвидел поразот на Германија против Македонија


Имам долгогодишно прогнозерско искуство и бев много сигурен дека Македонија ќе слави против Германија. Знаев дека ќе биде тесен резултат а дури на мој чичко кој е во Германија му реков да стави евро на Македонија. Нашите го имаат квалитетот и беа подобар противник во дуелот. Еве и потврда за мојата предходна прогноза, која ја твитнав на Твитер пред неколку денови:

Previous Уклучете се на новиот FIFA 21 стрим кој ќе почне денес во 17 часот и 20 минути
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1 АПРИЛ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *