in , ,

FIFA 21 СТРИМ: Поздрав до Аднан Куртов

По подолг временски период стримав вчера, а денес наумив да го објавам видеото на мовот веб сајт. Погледнете го сето тоа долу испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Русите ќе го претстават првиот електричен авион досега

Сигнали кои вашето тело ви ги дава и се знак на здравствени проблеми