in ,

Пролетен впечатлив стил кој на сите ни го привлекува вниманието

За прв пат на блогот на B Watch има гостин. Тоа е Maryse, поради нејзиниот урбан стил и изострен вкус за модата сакавме да видиме како часовниците и модните детали ќе се вклопат во нејзиното секојдневие.

Be URBAN, be BOLD

М: Целосно црн часовник со црно куќиште и каишка. Морам да признаам дека тоа ми е нешто омилено! Суптилно, минималистичко а сепак луксузно! На тој начин се остава простор за истакнување на другите парчиња кои ги носам. На пример, кроп топ со принт не би одел толку добро со златен или сребрен часовник, како што оди со целосно еднобоен – во случајов црн.

За повеќе кликнете на наредниот линк: Пролетен впечатлив стил

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Тајниот напиток на кралицата Елизабета за долговечност

Уклучете се на новиот FIFA 21 стрим кој ќе почне денес во 17 часот и 20 минути