in , ,

Љубиша назив Џастин е најголемиот селфаџија во малото

Според новите психплошки студији тие што прават много селфиња имаат психолошки проблеми, но Љубиша е нешто посебно и тоа не важи за него. Тој е толку зависен селфаџија што секогаш бара добар кадар и ја врти камерата за да испадне што е можно подобро. Братучедот З.П го завика селфи бој а за другите е Љубиша од дворови. Со големо нетрпеније чека Љубиша ака Џастин некој од големите компанији да му затропаат на врата за да им биде заштитен лик. А се надева најмного дека ќе затропа Оргиналниот Џастин за да се слика Љубиша наместо него на омотот за да го краси предниот дел на албумот.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Психолозите велат дека луѓето кои објавуваат многу селфи фотографии имаат сериозни психички проблеми

Русите ќе го претстават првиот електричен авион досега